Personal training Nijmegen

Vroeger was een personal trainer iets met veel geld; acteurs, artiesten enz. Inmiddels is deze allang achterhaald en zie je tegenwoordig steeds meer mensen gebruik maken van een personal trainer. Personal training in Nijmegen heeft zich dan ook bewezen als een van de meest effectieve, zo niet de meest effectieve trainingsmethode. Dit komt vanwege de persoonlijke aandacht en de combinatie tussen de kracht en cardio oefeningen die op jou afgestemd zijn. Met een portie zelfvertrouwen en discipline zul je gegarandeerd het resultaat behalen waar jij altijd al van gedroomd had. Een personal trainer wordt dan ook ingezet als een extra zetje. Je trainer zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om te trainen en houd je proces nauwkeurig in de gaten. Een personal trainer is dus meer dan iemand die jou alleen coacht op het fysieke aspect. Daarbij kan een personal trainer in sommige gevallen ook de enige oplossing zijn. Wat zijn je doelen en tegen welke aspecten loop jij aan.

Onze personal training in Nijmegen staat bekend vanwege de vele voordelen die het met zich meebrengt. Je leert over hoe je lichaam werkt, de correcte houding en hoe sport een positieve invloed heeft op je lichaam. Luisteren is een belangrijk onderdeel in tijdens dit traject. Onze trainers zullen altijd naar je wensen en behoeftes luisteren zodat jij altijd met een goed gevoel de training in gaat. Onze trainers zijn ook gericht voor specifieke doelen, zoals bepaalde wedstrijden of een training voor een evenement.

Lesrooster

LET OP: Tot en met de 14e van iedere maand zijn alle BJJ lessen in Wehl en Nijmegen No-Gi grappling (zonder pak). De rest van de maand zijn deze lessen met Gi.
Energia Martial Arts heeft meerdere affiliated gyms, o.a. op twee locaties in Arnhem en in Warnsveld. Als lid van EMA kun je hier kosteloos meetrainen door je aan te melden via de app. Interesse in Arnhem of Warnsveld als hoofdlocatie? Klik dan op de stad en volg de link naar de website van de betreffende gym om je daar in te schrijven.

LES LOCATIE
MAANDAG
18.00 – 19.30 BJJ Wehl
18.00 – 19.30 BJJ Arnhem
21.00 – 22.00 MMA Wehl
DINSDAG
09.00 – 10.00 Fundamentals class Nijmegen
19.30 – 21.00 Grappling Arnhem
WOENSDAG
07.30 – 09.00 Open mat Wehl
16.30 – 17.30 BJJ Jeugd Warnsveld
18.00 – 19.00 Capoeira Zutphen
20.00 – 21.30 BJJ Nijmegen

DONDERDAG
09.00 – 10.00 Open mat Nijmegen
19.30 – 20.30 MMA Arnhem
VRIJDAG
17.30 – 18.30 MMA Nijmegen
18.00 – 19.30 Open mat Arnhem
18.30 – 20.00 BJJ Nijmegen
ZATERDAG
11.00 – 12.00 BJJ Wehl
12.00 – 13.00 Open mat Wehl

Personal trainer Nijmegen bij Energia Martial Arts

Bij Energia Martial Arts staan onze ervaren trainers klaar om jouw persoonlijk te begeleiden naar jouw doel. Voorafgaand je training zal er eerst een intakegesprek plaatsnemen. Hier zul je je doelen concreet duidelijk maken. Vanuit deze informatie kan je trainer aan de slag. Er zal een plan van aanpak worden opgesteld, hieruit worden de PT-trainingen vervolgens ingepland. Wil je samen met een partner trainen? Dan is onze 1 op 2 training ook een optie. Dezelfde training, begeleiding en aandacht, alleen samen met een partner. Heb je geen tijd voor onze vaste groepslessen, door bijvoorbeeld een drukke agenda en/of sociaal leven? Of wil je liever jouw persoonlijke doelen in overleg bespreken? Dan biedt onze personal trainer uit Nijmegen jou de mogelijkheid om alsnog je doelen te behalen. Onze ervaren trainers staan klaar om elke uitdaging aan te gaan. Onze trainers zijn gespecialiseerd in de volgende sporten: Submission grappling, Brazilian Jiu-Jitsu, Mixed Martial Arts (MMA), Capoeira, Self Defense (weerbaarheidstraining), Calisthenics (animal flow en movement) en boksfit (fitness op basis van martial arts). Hierdoor kun je altijd, indien mogelijk, een speciale training verwachten. Onze trainers zijn naast Nijmegen ook beschikbaar op andere locaties door Nederland. Daardoor zal er altijd wel een plekje voor jou vrij zijn. Ben je benieuwd of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, en hopelijk zien wij elkaar snel!

Onze personal training is ook te volgen in Elst en Didam.

Nijmegen

Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30