Personal training Elst

Dus je wilt graag afvallen, meer spiermassa krijgen of gewoon fitter worden. Voor veel mensen kan dit een flinke uitdaging zijn, en begrijpelijk. We beginnen overal ergens, en vaak zonder kennis. Dus we proberen het altijd op een efficiënte manier op te lossen. Het komt dan wel eens voor dat mensen geen idee hebben van wat ze nu aan het doen zijn of totaal geen kennis of ervaring hebben. Het is dan vanzelfsprekend dat ze hier graag verandering in zien komen, en niet alles op internet willen uitzoeken. Daarom willen wij bij personal training in Elst je deze problemen ontnemen en jouw doelstellingen die van ons maken. Onze ervaren trainers zullen samen met jou gaan overleggen wat er anders moet. Dit zal dan aan de hand van een intake gesprek gebeuren. Hierin gaat onze personal trainer al jouw vragen beantwoorden, maar jou ook zo goed mogelijk ondervragen, zodat ze een goed beeld van jou en je situatie kunnen schetsen. Op basis van dit gesprek zal onze personal trainer een plan van aanpak opstellen.

Maar wat kun je verwachten van de personal training in Elst? In ieder geval veel kennis en ervaring, maar vooral humor en leuke en kwalitatieve lessen. Onze personal trainers zullen namelijk dag in dag uit voor jou klaar staan. Denk ook aan unieke oefeningen die je kracht en cardio zullen combineren. En in combinatie met trainingen in onder andere MMA, BJJ, Grappling en Capoeira zul je een unieke op maat gemaakte training krijgen en tevens ook zelf kennis en ervaring op doen. Want wist je dat personal training ook ervaring heeft in verschillende vechtsporten. Je zult de ins en outs van deze sporten ontdekken en leren hoe het is om een echte vechtkunst te beoefenen. En voor je het weet zul je een full body workout doen! Je zul je hele lichaam van top tot teen inzetten tijdens deze trainingen. Wist je dat je tevens ook met een vriend of vriendin, kennis of met een familielid een personal training kunt afleggen. Dit zijn onze 1-op-2 trainingen. Je kunt dus gerust iemand meenemen naar een training

Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Wehl (tot 9u)
11:00Open mat Wehl
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
17:45Capoeira Zutphen (Kinderles)
18:00BJJ Wehl Kinderles Nijmegen (tot 19:00)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

Personal trainer Elst

Bij Energia Martial Arts staat de personal trainer uit Elst voor jou klaar om al jouw doelen te bespreken. Onze trainers zijn te vinden op onze locaties in: Nijmegen, Zevenaar, Wehl, Alkmaar, Zutphen en Warnsveld. Wij geven je de keus om op een van deze locaties je trainingen te volgen. Ideaal voor wanneer je niet in de buurt bent of je wanneer je een van onze andere locaties wilt ontdekken. Twijfel je nog? Kijk dan gerust op onze site en hopelijk mogen wij jou binnenkort verwelkomen op een van onze locaties. Wacht niet langer op een gezondere levensstijl en start vandaag!

Ontdek ook MMA Elst bij Energia Martial Arts!

Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30