Workshops

Workshops MMA, Brazilian Jiu-Jitsu of weerbaarheid

Een unieke, uitdagende en interactieve groepsworkshop op uw school, bedrijf of evenement.

Voor deelname aan een workshop is geen speciaal fysiek vermogen nodig. Iedere vorm van Martial arts is een veelzijdige sport en daardoor kan iedereen van jong tot oud meedoen. De uitdaging, interactie en workout zorgen voor een unieke groepservaring.

Al onze workshops worden, in overleg, op maat gemaakt. Er zijn daardoor veel mogelijkheden wanneer het gaat om de opzet, tijdsduur en groepsgrootte. De ervaren workshopleiders kunnen op de meeste diverse locaties uit de voeten. Zowel binnen als buiten.

Boek nu
workshops 1
workshops 2

Workshops Capoeira

Een unieke, uitdagende en interactieve groepsworkshop op uw school, bedrijf of evenement. Interactie, verrassing en plezier staan centraal bij de capoeira workshops. Het uiteindelijke doel van de workshops is om samen een capoeira-cirkel te vormen en het spel te spelen op live muziek. De Braziliaanse instrumenten geven daarbij een bijzondere en energie sfeer.

Voor deelname aan een workshop is geen speciaal fysiek vermogen nodig. Capoeira is een veelzijdige sport en daardoor kan iedereen van jong tot oud meedoen met het spel en/of het maken van de muziek. De uitdaging, gezelligheid en groepsdynamiek van capoeira zorgen voor een unieke groepservaring.

Alle capoeira workshops worden (in overleg) op maat gemaakt. Er zijn daardoor veel mogelijkheden wanneer het gaat om de opzet, tijdsduur en groepsgrootte. De ervaren workshopleiders kunnen op de meeste diverse locaties uit de voeten. Zowel binnen als buiten.

Instrumenten en spullen worden door de workshopleider meegenomen.

Boek nu