MMA Wehl

Get ready to learn some really cool moves

MMA in Wehl is een van de snelst groeiende sporten ter wereld waarvan de populariteit alleen maar toeneemt. De afkorting MMA staat voor Mixed Martial Arts, Bij MMA worden verschillende vechtkunsten met elkaar gecombineerd. Deze sport hanteert verschillende technieken uit verschillende vechtstijlen zoals: Brazilian Jiu Jitsu, worstelen, karate, kickboksen, judo en boksen. Een van de redenen wat deze vechtsport uniek maakt is dat er zowel staand, als op de grond gevochten mag worden. Wil jij graag een vechtsport leren? Dan is MMA misschien wel iets voor jou! Wij van Energia Martial Arts vertellen je graag meer over deze sport of leren je meteen een van de technieken tijdens onze MMA les in Wehl.  Neem een kijkje in ons lesrooster, zodat jij weet wanneer wij in Wehl lesgeven.

Lesrooster

LET OP: Tot en met de 14e van iedere maand zijn alle BJJ lessen in Wehl en Nijmegen No-Gi grappling (zonder pak). De rest van de maand zijn deze lessen met Gi.
Energia Martial Arts heeft meerdere affiliated gyms, o.a. op twee locaties in Arnhem en in Warnsveld. Als lid van EMA kun je hier kosteloos meetrainen door je aan te melden via de app. Interesse in Arnhem of Warnsveld als hoofdlocatie? Klik dan op de stad en volg de link naar de website van de betreffende gym om je daar in te schrijven.

LES LOCATIE
MAANDAG
18.00 – 19.30 BJJ / Grappling Wehl
18.00 – 19.30 BJJ / Grappling Arnhem
21.00 – 22.00 MMA Wehl
DINSDAG
09.00 – 10.00 Fundamentals class Nijmegen
18.30 – 19.30 MMA Nijmegen
19.30 – 21.00 BJJ / Grappling – advanced class Nijmegen
19.30 – 21.00 Grappling Arnhem
WOENSDAG
07.30 – 09.00 Open mat Wehl
16.30 – 17.30 BJJ Jeugd Warnsveld
18.00 – 19.00 Capoeira Zutphen
20.00 – 21.30 BJJ / Grappling Nijmegen

DONDERDAG
10.00 – 11.00 Open mat Nijmegen
17.00 – 18.00 BJJ Jeugd Nijmegen
19.30 – 20.30 MMA Arnhem
VRIJDAG
18.00 – 19.00 MMA Nijmegen
18.00 – 19.30 Open mat Arnhem
19.00 – 20.30 BJJ / Grappling Nijmegen
ZATERDAG
11.00 – 12.00 BJJ / Grappling Wehl
12.00 – 13.00 Open mat Wehl
ZONDAG
12.00 – 13.00 Open mat Nijmegen

Waarom MMA lessen in Wehl?

Bij Energia Martial Arts in Wehl geloven wij dat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan werken aan het leren van deze sport en het creëren van een gezonde levensstijl. Wij hechten enorm veel waarde aan een fijne groepscohesie en vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in de sport. Wij geven je tijdens onze mixed martial arts tainingen in Wehl dan ook veel vrijheid, zodat jij zelf aan je eigen doelen kunt werken.

Atleten sporten, groeien en leren bij ons samen. De ervaring en passie van onze trainers geven daar de doorslag in. Onze trainers hebben de nodige kennis en ervaring van de verschillende vechtkunsten en willen dit graag aan jou overdragen. Ook proberen zij een grote passie voor de sport bij jou te creëren. Het is niet alleen de bedoeling dat je techniek en fysiek vermogen verbeterd. Ook moet jij een betere versie van jezelf worden op alle gebieden die bij MMA komen kijken. Kom het eens ervaren bij een van onze trainingen! Voor meer informatie over MMA kun je hier terecht op onze website.

Een mixed martial arts training volgen in Wehl

Wij van Energia Martial Arts hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze MMA trainingen in Wehl. Onze trainingen beginnen altijd met een stevige warming-up. Met de warming-up bereiden wij je lichaam voor op de inspanning die gaat komen. Door de warming-up kan jouw lichaam zich geleidelijk aanpassen. Bovendien verlaag je zo de kans op nare blessures. Het uitvoeren van een vechtsport is tenslotte meer dan alleen het leren van de technieken.

Vervolgens leren onze ervaren trainers jou een aantal vechttechnieken. Hierbij zullen zij voortdurend op jouw houding en techniek letten, want wanneer je houding of techniek incorrect is, loop je alsnog de kans op blessures. Bovendien zul je merken dat je meer progressie maakt wanneer jij een goede houding en de juiste techniek beheerst. Aan het eind van de training krijg je de kans om de aangeleerde technieken uit te oefenen. Dit doen wij in de vorm van sparren. Hierbij kun je laten zien welke technieken jij al goed bezit en welke misschien minder. Uiteraard wordt er ook hier op jouw houding gelet door onze trainers. Het is belangrijk dat je tijdens onze MMA trainingen in Wehl de juiste kleding draagt. Welke kleding dat precies is, kun je op onze website vinden bij onze Energia fight wear.

Nijmegen

Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30

MMA in Wehl bij Energia Martial Arts

MMA-trainingen in Wehl zijn er voor iedereen! Lijkt jou deze sport leuk? Dan kun je al vanaf 15 jaar deelnemen aan onze lessen. Bij Energia Martial Arts wordt ook les gegeven in BJJ, Grappling en Capoeira. Ook geven we MMA in de buurt van Doetinchem en Zutphen. Mocht je liever niet in groepsverband trainen? Dan kun je bij ons ook terecht voor een personal trainer. Met een personal trainer in Wehl krijg jij de volledige aandacht en wordt er gewerkt aan jouw doelen. Doordat jij alle aandacht krijgt, zul je zien dat je sneller resultaten boekt. Daarnaast zul je een betere houding aannemen en de juiste technieken gaan gebruiken. Je zult daardoor sneller progressie boeken. Wanneer jij bij ons MMA lessen wilt volgen, betekent dat niet dat jij alleen maar in Wehl bij ons terecht kunt. Als jij een abonnement bij ons hebt, mag jij in alle steden waar wij les geven een MMA les volgen. Waar al onze lessen zijn, kun je vinden in het lesrooster op onze website.

Nog niet helemaal overtuigd van MMA in Wehl? Neem dan eens een kijkje op onze site of neem contact met ons op. En wie weet, zien wij jou binnenkort op de mat!