MMA Wehl

Get ready to learn some really cool moves

MMA is een van de snelst groeiende sporten ter wereld wiens populariteit alleen maar toeneemt. De afkorting MMA staat voor Mixed Martial Arts, Bij MMA worden verschillende vechtkunsten met elkaar gecombineerd. Deze sport hanteert verschillende technieken uit verschillende vechtstijlen zoals: Brazilian Jiu Jitsu, worstelen, karate, kickboksen, judo en boksen. Een van de redenen wat deze vechtsport uniek maakt is dat er zowel staand, als op de grond gevochten mag worden.

Lesrooster

 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Wehl (tot 9u)
11:00Open mat Wehl
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
17:45Capoeira Zutphen (Kinderles)
18:00BJJ Wehl
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

Waarom MMA Wehl

Bij Energia Martial Arts in Wehl geloven wij dat iedereen op zijn of haar eigen tempo kan werken aan een gezonde levensstijl. Wij hechten enorm veel waarde aan een fijne groepscohesie en vinden het belangrijk dat iedereen plezier heeft in de sport.

Atleten sporten, groeien en leren bij ons samen. De ervaring en passie van onze trainers geven daar de doorslag in. Onze trainers hebben de nodige kennis en ervaring van de verschillende vechtkunsten en willen dit graag aan jou overdragen. Ook proberen zij een grote passie voor de sport bij jou te creëren. Het is niet alleen de bedoeling dat je techniek en fysiek vermogen verbeterd. Ook moet jij een betere versie van jezelf worden op alle gebieden die bij MMA komen kijken.

Onze trainingen beginnen altijd met een stevige warming-up. Met de warming-up bereiden wij je lichaam voor op de inspanning die gaat komen. Door de warming-up kan jouw lichaam zich geleidelijk aanpassen. Bovendien verlaag je zo de kans op nare blessures. Vervolgens leren onze ervaren trainers jou een aantal vechttechnieken. Hierbij zullen zij voortdurend op jouw houding en techniek letten, want wanneer je houding of techniek incorrect is, loop je alsnog de kans op blessures. Bovendien zul je merken dat je meer progressie maakt wanneer jij een goede houding en de juiste techniek beheerst. Aan het eind van de training krijg je de kans om de aangeleerde technieken uit te oefenen. Dit doen wij in de vorm van sparren. Hierbij kun je laten zien welke technieken jij al goed bezit, en welke misschien minder. Uiteraard wordt er ook hier op jouw houding gelet door onze trainers.

MMA Wehl bij Energia Martial Arts

MMA-trainingen in Wehl zijn er voor iedereen! Lijkt jou deze sport leuk? Dan kun je al vanaf 15 jaar deelnemen aan onze lessen. Bij Energia Martial Arts wordt ook les gegeven in BJJ, Grappling en Capoeira. Mocht je liever niet in groepsverband trainen? Dan kun je bij ons ook terecht voor een personal trainer. Met een personal trainer krijg jij de volledige aandacht en wordt er gewerkt aan jouw doelen. Doordat jij alle aandacht krijgt, zul je zien dat je sneller resultaten boekt. Daarnaast zul je hierdoor een betere houding aannemen en de juiste technieken gaan gebruiken. Je zult daardoor sneller progressie boeken. Nog niet helemaal overtuigd? Neem dan eens een kijkje op onze site of neem contact met ons op, en wie weet zien wij jou binnenkort op de mat!

Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30