Personal training Wehl

Er zijn een hoop redenen om te kiezen voor een personal trainer. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen een personal trainer in de arm nemen. Een personal trainer helpt jou met het behalen van jouw doelen, of dit nu afvallen, spiergroei of een fittere levensstijl is. Bij personal training in Wehl helpen onze trainers jou om een van deze doelen te behalen. Bovendien heeft een personal trainer een hoop andere voordelen.

Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30Open mat Wehl (tot 9u)
09:00BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Nijmegen (tot 10u)
BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Nijmegen (tot 10u)
10:00
11:00Open mat Wehl (tot 13u)
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
18:00BJJ Wehl Capoeira Zutphen (Kinderles tot 19u)Kinderles Nijmegen (tot 19u)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00
Personal training Wehl

Voordelen personal trainer Wehl

Bij personal training in Wehl krijg jij alle aandacht, wat een hoop voordelen met zich meebrengt. De personal trainer focust zich volledig op jouw persoonlijke omstandigheden. Bij het maken van een trainingsschema kan hij dus overal rekening mee houden.

Een van de belangrijkste aspecten tijdens een training is de houding. De personal trainer uit Wehl zorgt ervoor dat je de juiste houding krijgt aangeleerd tijdens het sporten. Hierdoor kun je blessures voorkomen en zorg je voor een optimaal resultaat. Je zult ook merken dat je met een personal trainer al in een korte periode progressie ziet. Meer progressie dan wanneer je op eigen houtje zou sporten, waardoor je dus een hoop tijd bespaart. De personal trainers hebben bovendien zelf ook meer dan voldoende ervaring met sporten, waardoor ze precies weten waar jij op moet letten tijdens het uitvoeren van de oefeningen. Met de personal trainer kun je tot het uiterste gaan, wat snel leidt tot een zichtbaar resultaat.

Doordat je samen traint met een personal trainer, zul je bovendien gemotiveerder blijven. De personal trainer moedigt je namelijk aan om je doelen te behalen. Veel mensen zijn geneigd om te stoppen wanneer het sporten zwaar wordt. De personal trainer uit Wehl zorgt ervoor dat je door zult zetten. Ook wanneer sporters onvoldoende progressie zien, zijn ze geneigd om na een tijdje te stoppen met sporten. Ook op die momenten zorgt de personal trainer ervoor dat je vol zult houden.

Personal coach Wehl

De personal trainer kan aan jouw gesteldheid zien hoe hij/zij jou het beste kan helpen. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van overgewicht, kan hij/zij een trainingsschema voor je maken dat je zal helpen om gewicht te verliezen. Als je wilt trainen voor spiergroei, dan zal de personal trainer daar ook een aangepast schema voor maken. De personal trainer werkt 1-op-1 met jou, waardoor jij alle persoonlijke aandacht ontvangt.

Personal trainer Wehl

Bij Energia Martial arts vind jij dé personal trainer van Wehl. Hij/zij zal jou de persoonlijke aandacht geven die jij nodig hebt bij het behalen van jouw doelen. Of dit nu afvallen, aankomen in spiermassa of fit worden is. Samen met de personal coach zal jij een trainingsschema maken dat het beste bij jou past. Zo boek je snel het gewenste resultaat. Onze personal trainer uit Wehl zorgt ervoor dat jij je grenzen verlegt. Hierdoor zul je snel een gewenst resultaat behalen. De trainingsschema’s zullen erg afwisselend zijn, waardoor je gemotiveerd blijft.

Naast personal training geven is onze personal coach gespecialiseerd in het beoefenen van verschillende soorten vechtsporten, zoals: MMA, BJJ, Grappling en Capoeira. Dit zorgt ervoor dat een personal trainer erg uniek is op het gebied van personal training.

Personal training Wehl

Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30