MMA Doetinchem

Get ready to learn some really cool moves

MMA staat voor ‘Mixed Martial Arts’ en is een welbekende vechtsport die wereldwijd wordt uitgevoerd. Bij MMA worden verschillende vechtkunsten met elkaar gecombineerd, zoals: Brazilian Jiu Jitsu, worstelen, karate, kickboksen, judo en boksen. Bijzonder aan deze sport is dat er zowel staand als op de grond gevochten mag worden. Lijkt jou deze sport interessant en ben je op zoek naar een plek waar je MMA in de buurt van Doetinchem kunt leren? Dan ben je bij Energia Martial Arts op de juiste plek! Lees meer over onze MMA lessen nabij Doetinchem op onze website!

Lesrooster

LET OP: Tot en met de 14e van iedere maand zijn alle BJJ lessen in Wehl en Nijmegen No-Gi grappling (zonder pak). De rest van de maand zijn deze lessen met Gi.
Energia Martial Arts heeft meerdere affiliated gyms, o.a. op twee locaties in Arnhem en in Warnsveld. Als lid van EMA kun je hier kosteloos meetrainen door je aan te melden via de app. Interesse in Arnhem of Warnsveld als hoofdlocatie? Klik dan op de stad en volg de link naar de website van de betreffende gym om je daar in te schrijven.

LES LOCATIE
MAANDAG
18.00 – 19.30 BJJ Wehl
18.00 – 19.30 BJJ Arnhem
21.00 – 22.00 MMA Wehl
DINSDAG
09.00 – 10.00 Fundamentals class Nijmegen
19.30 – 21.00 Grappling Arnhem
WOENSDAG
07.30 – 09.00 Open mat Wehl
16.30 – 17.30 BJJ Jeugd Warnsveld
18.00 – 19.00 Capoeira Zutphen
20.00 – 21.30 BJJ Nijmegen

DONDERDAG
09.00 – 10.00 Open mat Nijmegen
19.30 – 20.30 MMA Arnhem
VRIJDAG
17.30 – 18.30 MMA Nijmegen
18.00 – 19.30 Open mat Arnhem
18.30 – 20.00 BJJ Nijmegen
ZATERDAG
11.00 – 12.00 BJJ Wehl
12.00 – 13.00 Open mat Wehl

Waarom MMA in de buurt van Doetinchem?

MMA is een sport die veel eist van je lichaam. Bij onze MMA-trainingen in de buurt van Doetinchem en omstreken staan goede begeleiding en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Hierdoor kunnen we garanderen dat je op een vlotte manier de juiste technieken en houdingen zult leren, van een polsklem tot een beenklem. Onze professionele begeleiders hebben jarenlange kennis en ervaring in allerlei vechtsporten en deze willen zij graag aan de nieuwe generatie overdragen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die MMA nabij Doetinchem wilt leren, dit op zijn eigen tempo kan doen. Wij hechten dan ook veel waarde aan een fijne groepscohesie. Tijdens onze mixed martial arts trainingen in de omgeving van Doetinchem willen wij ervoor zorgen dat jij plezier en succes kunt ervaren. Dit doen wij door jou aan je eigen doelen laten werken en je daar ook de ruimte voor te geven. Hoe wij onze eigen kennis van MMA op peil houden? Door trainingen, cursussen en seminars te blijven volgen! Zo zorgen we ervoor dat onze MMA lessen kwaliteit blijven behouden. Ben jij enthousiast geworden? Twijfel dan niet langer en kom eens langs!

Hoe ziet een training mixed martial arts nabij Doetinchem eruit?

Wil je met mixed martial arts nabij Doetinchem beginnen? Dan vertellen wij graag meer over hoe wij jou deze sport zullen leren. In ons lesrooster op onze website vind je precies wanneer wij MMA trainingen geven. De trainingen beginnen allereerst met een warming-up. Het is namelijk een van de belangrijkste onderdelen van de training. Met een goede warming-up voorkom je nare blessures en is je lichaam voorbereid op de aankomende bewegingen. Daarnaast draagt het bij aan een soepeler en fitter lichaam, maar ook aan een gezonde houding. Tijdens de training krijg je les in de verschillende vechtstijlen. Je bent het grootste gedeelte van de training bezig met het uitvoeren hiervan. Nadat de verschillende technieken zijn uitgelegd, zul je ze zelf gaan uitvoeren. De trainers zullen ook hierbij nauwlettend toekijken of je de juiste houding gebruikt en zullen je altijd corrigeren wanneer jij de techniek niet goed uitvoert. Wij vinden het belangrijk dat wij jou mixed martial arts in de omgeving van Doetinchem, Zutphen en Nijmegen, zo goed mogelijk aanleren. Het is tenslotte een mooie sport waarbij jij verschillende vechtkunsten kunt leren.

Nijmegen

Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30

MMA in Doetinchem bij Energia Martial Arts

Denk jij dat MMA in de buurt van Doetinchem iets voor jou is? Kom dan gerust langs en neem een kijkje bij een van onze trainingen. Vanaf 15 jaar kun jij al deelnemen aan onze lessen. Naast MMA verzorgen wij ook lessen in andere populaire vechtstijlen, zoals: BJJ, Grappling en Capoeira. Je kunt je aanmelden voor een van onze lessen via het inschrijfformulier op onze website.  Ook kun je altijd contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt.

Mixed Martial Arts in Doetinchem en omstreken bij Energia Martial Arts staat bekend om haar professionele trainers die een enorme passie voor vechtsporten hebben. Onze trainingen bestaan uit groepslessen, maar geven wij ook graag individueel les aan de hand van onze personal training. Ideaal voor wanneer je geen tijd hebt voor de groepslessen of graag alleen traint. Bij personal training in Doetinchem krijg je alle persoonlijke aandacht, hierdoor zul jij sneller je doelen behalen. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning in voeding, want naast sporten hoort ook een gezonde voeding. Wil je maximaal presteren op de mat of in de ring en elke les alles uit jezelf halen? Dan zul je ook veel aandacht moeten besteden aan jouw voeding. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om nog beter te presteren tijdens je trainingen. Voor meer informatie over onze voeding coaching kun je hier terecht op onze website.

Voor clinics en workshops kun je ook in de buurt van Doetinchem gebruik maken van de expertise van Energia Martial Arts. Voor groepslessen kun je terecht op onze locaties in Nijmegen, Arnhem, Alkmaar, Warnsveld, Zutphen en Wehl. Heb je nog vragen of wil je graag kennismaken met onze trainers? Aarzel dan niet en neem nu contact op en wie weet zien wij jou binnenkort!