MMA Doetinchem

Get ready to learn some really cool moves

MMA staat voor ‘Mixed Martial Arts’ en is een welbekende vechtsport die wereldwijd wordt uitgevoerd. Bij MMA worden verschillende vechtkunsten met elkaar gecombineerd, zoals: Brazilian Jiu Jitsu, worstelen, karate, kickboksen, judo en boksen. Bijzonder aan deze sport is dat er zowel staand als op de grond gevochten mag worden.

Lesrooster

 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Wehl (tot 9u)
11:00Open mat Wehl
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
17:45Capoeira Zutphen (Kinderles)
18:00BJJ Wehl Kinderles Nijmegen (tot 19:00)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

Waarom MMA Doetinchem

MMA is een sport die veel eist van je lichaam. Bij MMA-trainingen in Doetinchem en omstreken staan goede begeleiding en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel, hierdoor kunnen we garanderen dat je op een vlotte manier de juiste technieken en houdingen zult leren. Onze professionele begeleiders hebben jarenlange kennis en ervaring in allerlei vechtsporten, en deze willen zij graag aan de nieuwe generatie overdragen. De trainingen beginnen allereerst met een warming-up. Het is namelijk een van de belangrijkste onderdelen van de training. Met een goede warming-up voorkom je nare blessures en is je lichaam voorbereid op de aankomende bewegingen. Daarnaast draagt het bij aan een soepeler en fitter lichaam, maar ook aan een gezonde houding. Tijdens de training krijg je les in de verschillende vechtstijlen. Je bent het grootste gedeelte van de training bezig met het uitvoeren hiervan. Nadat de verschillende technieken zijn uitgelegd, zul je ze zelf gaan uitvoeren. De trainers zullen ook hierbij nauwlettend toekijken of je de juiste houding gebruikt en zullen je altijd corrigeren wanneer jij de techniek niet goed uitvoert.

MMA Doetinchem bij Energia Martial Arts

Denk jij dat MMA iets voor jou is? Kom dan gerust langs en neem een kijkje bij een van onze trainingen, want vanaf 15 jaar kun jij al deelnemen aan onze lessen. Naast MMA verzorgen wij ook lessen in andere populaire vechtstijlen, zoals: BJJ, Grappling en Capoeira. Mixed Martial Arts in Doetinchem en omstreken staat bekend om haar professionele trainers die een enorme passie voor vechtsporten hebben. Onze trainingen bestaan uit groepslessen, maar geven wij ook graag individueel les aan de hand van onze personal training. Ideaal voor wanneer je geen tijd hebt voor de groepslessen of graag alleen traint. Bij personal training Doetinchem krijg je alle persoonlijke aandacht, en zul jij hierdoor sneller je doelen behalen. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning in voeding, want naast sporten hoort ook een gezonde voeding. Wil je maximaal presteren op de mat of in de ring en elke les alles uit jezelf halen? Dan zul je ook veel aandacht moeten besteden aan jouw voeding. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om nog beter te presteren tijdens je trainingen.

Voor clinics en workshops kun je ook in Doetinchem gebruik maken van de expertise van Energia Martial Arts. Voor groepslessen kun je terecht op onze locaties in Nijmegen, Arnhem, Alkmaar, Warnsveld, Zutphen en Wehl.

Heb je nog vragen of wil je graag kennismaken met onze trainers? Aarzel dan niet en neem nu contact op en wie weet zien wij jou binnenkort!

Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30