MMA Zutphen

Get ready to learn some really cool moves

De afkorting MMA staat voor “Mixed Martial Arts”. MMA is een vechtsport, waarbij verschillende vechtkunsten worden gecombineerd. Er worden technieken gebruikt uit vechtsporten zoals: Brazilian Jiu Jitsu, worstelen, karate, kickboksen, judo en boksen. Het bijzondere aan deze vechtsport is dat er zowel staand als op de grond gevochten mag worden. MMA is een vechtsport die wereldwijd steeds populairder wordt. Lijkt jou dit iets? Dan kun je terecht bij Mixed Martial Arts. Je kan bij ons zowel terecht in Zutphen als in Uden.

Lesrooster

 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Wehl (tot 9u)
11:00Open mat Wehl
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
17:45Capoeira Zutphen (Kinderles)
18:00BJJ Wehl Kinderles Nijmegen (tot 19:00)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

Waarom kiezen voor MMA Zutphen?

MMA is een vechtsport waarbij erg veel van je lichaam gevraagd wordt. Dit is onder andere te merken aan de trainingen. Tijdens de trainingen wordt je bij Ennergia Martail Arts in Zutphen begeleid door een van onze professionele trainers, die hun kennis en ervaring gebruiken om jou zo goed mogelijk te trainen. Dat de trainingen erg intensief zijn, is al te merken bij de warming-up. De warming-up is meteen een van de belangrijkste onderdelen van de training. Door een goede warming-up te doen bereid je jouw lichaam voor op de bewegingen die jij hierna gaat uitvoeren. Bovendien is een warming-up nodig om nare blessures te voorkomen. Daarnaast heeft een warming-up een aantal voordelen voor jou. Je wordt door de warming-up een stuk soepeler en fitter.

Na de warming-up krijg je verschillende technieken aangeleerd. Tijdens het beoefenen van deze technieken, zullen onze professionele trainers letten op jouw uitvoering en techniek. De houding is bij deze sport heel belangrijk. Bij een verkeerde houding zou je ook vervelende blessures kunnen oplopen.

MMA Zutphen en personal training

Daarnaast zul je bij een goede houding en uitvoering merken dat je een hoop progressie zult boeken en steeds beter wordt tijdens eventuele wedstrijden. Nadat je de techniek geleerd hebt gekregen, mag je de technieken gaan uitvoeren. Ook dit is conditioneel nogal zwaar. Tijdens het uitvoeren van de vechttechnieken tijdens het sparren, wordt er ook nauwlettend gekeken naar jouw houding en techniek. MMA-trainingen in Zutphen staan bekend om haar unieke trainingen. Onze professionele trainers verzorgen elke keer weer een goede training. Bij deze trainingen wordt er een hoop gevarieerd tussen verschillende oefeningen, waardoor je het hele lichaam gebruikt. Door de jarenlange ervaring van onze trainers, weten zij precies welke oefeningen het beste voor jou zijn. MMA is een sport die verbroederd. Tijdens de training zul je niet alleen door onze trainers, maar ook door de andere leden gepusht worden om tot het uiterste te gaan. Bij onze vereniging is het belangrijk dat iedereen respectvol met elkaar omgaat en dat we er samen een leerzame en leuke training van maken.

Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30

MMA Zutphen bij Energia Martial Arts

MMA-trainingen in Zutphen zijn er voor iedereen! Je bent vanaf 15 jaar welkom om mee te trainen. Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen sporten. Daarom is bij ons iedereen welkom. Naast MMA geven wij ook les in Brazilian Jiu Jitsu, Grappling en Capoeira. Mocht je liever niet in groepsverband trainen, dan kun je ook één-op-één trainen met een personal trainer uit Zutphen. Tijdens een personal training gaat alle aandacht naar jou uit, waardoor er nog beter gelet kan worden op jouw techniek en houding. Zo zul je zien dat je nog meer progressie boekt. Bij Energia Martial Arts helpen wij jou op weg naar een gezonder en vitaler leven. Dus aarzel niet en neem contact op!

Mocht je niet in Zutphen kunnen trainen en zoek je een andere locatie om MMA uit te oefenen? Niet getreurd! Wij verzorgen ook MMA in Nijmegen, Didam, Doetinchem, Wehl, Arnhem, Duiven en Elst.