MMA Zutphen

Get ready to learn some really cool moves

De afkorting MMA staat voor “Mixed Martial Arts”. MMA is een vechtsport, waarbij verschillende vechtkunsten worden gecombineerd. Er worden technieken gebruikt uit vechtsporten zoals: Brazilian Jiu Jitsu, worstelen, karate, kickboksen, judo en boksen. Het bijzondere aan deze vechtsport is dat er zowel staand als op de grond gevochten mag worden. MMA is een vechtsport die wereldwijd steeds populairder wordt. Lijkt jou dit iets? Dan kun je terecht bij Energia Martial Arts. Bij ons kun je namelijk MMA in Zutphen leren en uitoefenen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht in zowel Nijmegen als Uden.

Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30Open mat Wehl (tot 9u)
09:00BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Nijmegen (tot 10u)
BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Nijmegen (tot 10u)
10:00
11:00Open mat Wehl (tot 13u)
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
18:00BJJ Wehl Capoeira Zutphen (Kinderles tot 19u)Kinderles Nijmegen (tot 19u)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

Waarom kiezen voor MMA in Zutphen?

MMA is een vechtsport waarbij erg veel van je lichaam gevraagd wordt. Dit is onder andere te merken aan de trainingen. Tijdens de MMA trainingen in Zutphen wordt je bij Energia Martial Arts begeleid door een van onze professionele trainers, die hun kennis en ervaring gebruiken om jou zo goed mogelijk te trainen. Wanneer je ervoor kiest om MMA trainingen bij ons te volgen, betekent het niet dat je dat alleen maar in Zutphen kunt doen. Bij Energia Martial Arts hanteren wij een flexibel abonnement waarmee je in verschillende steden trainingen kunt volgen. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld MMA in Wehl te volgen. Daarnaast kun je zelfs verschillende disciplines combineren. Lijkt het jou iets om aan mixed martial arts in Zutphen te beginnen? Meld je dan aan via het inschrijfformulier op onze website!

De inhoud van onze mixed martial arts trainingen in Zutphen

Tijdens onze trainingen zorgen wij ervoor dat je het uiterste uit jezelf kunt halen. Dat de MMA trainingen in Zutphen erg intensief zijn, is al te merken bij de warming-up. De warming-up is meteen een van de belangrijkste onderdelen van de training. Door een goede warming-up te doen bereid je jouw lichaam voor op de bewegingen die jij hierna gaat uitvoeren. Bovendien is een warming-up nodig om nare blessures te voorkomen. Daarnaast heeft een warming-up een aantal voordelen voor jou. Je wordt door de warming-up een stuk soepeler en fitter. Na de warming-up krijg je verschillende technieken aangeleerd. Tijdens het beoefenen van deze technieken, zullen onze professionele trainers letten op jouw uitvoering en techniek. De houding is bij deze sport heel belangrijk. Bij een verkeerde houding zou je ook vervelende blessures kunnen oplopen. Naast dat wij het belangrijk vinden dat wij mixed martial arts in Zutphen zo goed mogelijk willen aanleren, hechten wij ook veel waarde aan vrijheid. Tijdens onze trainingen krijg je namelijk de vrijheid om aan je eigen doelen te werken. Ook kwaliteit en een goede groepsdynamiek zijn onmisbaar wanneer jij MMA in Zutphen bij ons komt leren.

MMA in Zutphen en personal training

Wanneer jij let op een goede houding en uitvoering, merk je meteen dat je een hoop progressie zult boeken en steeds beter wordt tijdens eventuele wedstrijden. Nadat je de techniek geleerd hebt gekregen, mag je de technieken gaan uitvoeren. Ook dit is conditioneel nogal zwaar. Tijdens het uitvoeren van de vechttechnieken, wordt er ook nauwlettend gekeken naar jouw houding en techniek. MMA-trainingen in Zutphen staan bekend als unieke trainingen. Onze professionele trainers zorgen elke keer voor een goede training. Bij deze trainingen wordt er een hoop gevarieerd tussen verschillende oefeningen, waardoor je het hele lichaam gebruikt. Door de jarenlange ervaring van onze trainers, weten zij precies welke oefeningen het beste voor jou zijn. MMA in Zutphen is een sport die verbroedert. Tijdens de training zul je niet alleen door onze trainers, maar ook door de andere leden gepusht worden om tot het uiterste te gaan. Bij onze vereniging is het belangrijk dat iedereen respectvol met elkaar omgaat en dat we er samen een leerzame en leuke training van maken. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje bij ons lesrooster!

Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30

MMA in Zutphen bij Energia Martial Arts

MMA-trainingen in Zutphen zijn er voor iedereen! Je bent vanaf 15 jaar (met toestemming van je ouders) welkom om mee te trainen. Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om te kunnen sporten. Daarom is bij ons iedereen welkom. Naast MMA geven wij ook les in Brazilian Jiu Jitsu, Grappling en Capoeira. Mocht je liever niet in groepsverband trainen, dan kun je ook één-op-één trainen met een personal trainer uit Zutphen. Tijdens een personal training gaat alle aandacht naar jou uit, waardoor er nog beter gelet kan worden op jouw techniek en houding. Zo zul je zien dat je nog meer progressie boekt. Bij Energia Martial Arts helpen wij jou op weg naar een gezonder en vitaler leven. Dus aarzel niet en neem contact op!

Mocht je niet in Zutphen kunnen trainen en zoek je een andere locatie om MMA uit te oefenen? Niet getreurd! Wij verzorgen ook MMA in Nijmegen, Didam, Doetinchem, Wehl, Arnhem, Duiven en Elst.