Personal training Zutphen

Sporten wordt steeds vaker en meer gedaan, en dat is ook een goed teken. Sporten is natuurlijk erg goed voor je en brengt vele voordelen met zich mee. Zowel geestelijk als fysiek. Maar wist je dat je houding het meest belangrijkst is. Je kan namelijk flinke blessures oplopen wanneer je geen goede houding hebt. Hoewel je het internet kunt gebruiken, geeft dit niet altijd een antwoord op je vraag. Soms heb je een uitleg en een begeleider nodig. Probeer dan eens Personal Training in Zutphen. Personal Training ondersteunt jou met het behalen van jouw doelen. Onze trainers zullen gaan samen je doelen bespreken, en vanuit hier wordt er dan een plan van aanpak gemaakt. Onze trainers zijn er niet alleen om je te begeleiden, maar ook om je te ondersteunen. Wij geloven dat iedereen zijn doel kan bereiken op zijn of haar tempo. Jij bent het middelpunt tijdens je trainingen.

Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Wehl (tot 9u)
11:00Open mat Wehl
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
17:45Capoeira Zutphen (Kinderles)
18:00BJJ Wehl Kinderles Nijmegen (tot 19:00)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

Wanneer neem je een personal trainer?

De personal trainer is er voor iedereen. Wil je afvallen, bijkomen, fitter worden of advies krijgen? Onze trainers staan klaar om jouw problemen aan te pakken! De voordelen wanneer jij onder personal training Zutphen traint zijn onder andere:

  • Je wordt fitter en sneller.
  • Je lichaam en je geest zullen veel gezonder worden.
  • Je zult je lekkerder in je vel gaan voelen.

Bij Energia Martial Arts vind jij dé personal trainer van Zutphen. Onze trainers gaan graag met jou de uitdaging aan om jouw doelen te bereiken. Onze trainers zijn daarnaast gespecialiseerd in verschillende sporten. Denk hierbij aan MMA, Brazilian Jiu Jitsu, grappling en Capoeira. Je zult zien dat veel van je trainingen verschillende technieken uit deze vechtsporten bevatten. Dit maakt de personal trainer erg uniek. Met deze extra kennis en ervaring worden jouw trainingen naar een hoger niveau getild en behaal je jouw doelen sneller en efficiënter. Dus waar wacht je nog op en neem snel contact op!

Waarom personal trainer Zutphen?

Onze trainers zijn hoog opgeleid en zijn bekend met de laatste ontwikkelingen rondom sport en voeding. Hierdoor zullen je trainingen beter en uitgebreider worden. Personal Trainer Zutphen heeft verstand van je fysieke lichaam, maar ziet ook de mogelijkheden erin. Zo zal hij je nooit onverantwoord laten trainen. Je wordt echter wel uitgedaagd, want zo maak je pas echt progressie. Personal Training in Zutphen gaat 1-op-1 met jou trainen. Dit betekent dat alle aandacht op jou gericht zal zijn. Hierdoor wordt er dus ook optimaal gebruik gemaakt van je tijd, en zullen de trainingen veel persoonlijker aanvoelen. Want jouw doelen worden die van ons. Bij personal training zorgt onze personal trainer voor een goede en efficiënte begeleiding tijdens jouw trainingsprogramma. Hij of zij besteedt niet alleen aandacht aan lichamelijke begeleiding en invulling van het trainingsschema, maar gaat ook persoonlijk met je in gesprek om ervoor te zorgen dat je voldoende ondersteund wordt en gemotiveerd blijft. De personal trainer is de steun die jij nodig hebt!

Zutphen

Strawinskystraat 2, Zutphen

Capoeira

Woensdag 18:00 – 19:00