Brazilian Jiu-Jitsu Wehl

Arte suave: the gentle art

Jiu Jitsu is een oude Japanse vechtkunst. Het was onderdeel van de training van de Samoerai. Zij moesten namelijk op het veld zonder wapens zien te overleven. Tot op de dag van vandaag wordt Jiu Jitsu beoefend en is de kunst door de eeuwen heen ontwikkeld tot een zelfverdedigingssysteem. Vanuit Jiu Jitsu zijn er ook andere bekende sporten ontstaan, zoals het Judo, Aikido en Braziliaans Jiu Jitsu.

Lesrooster

De eerste twee weken van de maand zijn al onze BJJ lessen no gi grappling.
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30Open mat Wehl (tot 9u)
09:00BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Nijmegen (tot 10u)
BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Nijmegen (tot 10u)
10:00
11:00Open mat Wehl (tot 13u)
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
18:00BJJ Wehl Capoeira Zutphen (Kinderles tot 19u)Kinderles Nijmegen (tot 19u)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

BJJ Wehl

Bij BJJ in Wehl leer je niet om te stoten of te trappen, maar juist gebruik te maken van bepaalde grond en werptechnieken. Je wint wanneer je ervoor zorgt dat je tegenstander afklopt. Deze sporten zullen zowel lichamelijk als mentaal veel van je vragen. Daarom wordt het ook wel een technisch spel genoemd. Er komt veel anticipatie en strategie aan te pas. Bij BJJ geldt een bandensysteem. Dit wordt gebruikt om de verschillende gradaties in vaardigheid aan te duiden. Bij BJJ zijn de volgende banden haalbaar: wit, blauw, paars, bruin, zwart, zwartrood en de rode band. Zwarte banden zijn erg zeldzaam, slechts tientallen personen ter wereld dragen een rode band. De banden worden uitgereikt naar je prestaties in de club, maar ook tijdens wedstrijden. Een leuke manier om ervaring op te doen en te laten zien wat je hebt mogen behalen!

Wehl

Kon. Wilhelminastraat 2, Wehl

BJJ

Maandag 18:00 – 19:30

Open mat

Zaterdag 11:00 – 13:00

Brazilian Jiu Jitsu Wehl bij Energia Martial Arts

Bij Energia Martial Arts bieden wij onze trainingen op meerdere locaties aan. Hierdoor ben jij altijd welkom bij ons. Daarnaast willen wij jou de mogelijkheid geven om van elke sport iets te proeven, zodat je zelf kan ontdekken waar je passie ligt. Wij werken al jaren met ervaren instructeurs en bieden leuke kwalitatieve lessen aan waarin jij centraal staat. Zo kun je op je eigen tempo en niveau werken aan een gezonde(re) levensstijl. Daarnaast hechten wij bijzonder veel waarde aan een fijne groepscohesie en vinden wij het belangrijk dat jij plezier en succes ervaart. Bij Energia Martial Arts ben je welkom voor Jiu-Jitsu in Wehl en de volgende sporten: Braziliaanse Jiu-Jitsu, MMA (Mixed Martial Arts), Grappling, Capoeira en Personal training. Daarnaast kunnen wij je ook helpen op het gebied van voeding middels ons Voeding & coaching programma. Wist je ook dat wij over meerdere locaties beschikken en daardoor onze lessen op meerdere plekken kunnen aanbieden. Zo ben je naast onze locatie in Nijmegen ook welkom in Wehl of Arnhem. Kijk daarom eens op onze site voor alle mogelijkheden over onze lessen.