Personal training Zevenaar

Wist je dat personal training op dit moment erg gewild is? Het heeft zich namelijk niet voor niets bewezen als één van de meest effectieve, zo niet de meest effectieve trainingsmethoden. De persoonlijke aandacht, de ervaring, de juiste oefeningen en de combinatie van de juiste kracht/cardio technieken zorgen ervoor dat jij gegarandeerd resultaat zult boeken. Bij personal training in Zevenaar bouw je samen naar een actieve leefstijl! Je vraagt je nu misschien af, wat deze trainingen het zo tot een succes maken of waar je bij moet opletten wanneer je op zoek bent naar de juiste personal trainer? Eerst moet je jezelf afvragen waarom je wilt afvallen, sterker worden, spiermassa wilt bouwen of andere redenen om je levensstijl te veranderen.

Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Wehl (tot 9u)
11:00Open mat Wehl
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
17:45Capoeira Zutphen (Kinderles)
18:00BJJ Wehl Kinderles Nijmegen (tot 19:00)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

Waarom personal training Zevenaar?

Voorheen werd er gedacht, een personal trainer is alleen voor mensen die veel geld hebben, nou zullen we je eens wat zeggen. Dit idee is namelijk allang achterhaald, en je zult tegenwoordig veel meer mensen tegenkomen die een personal trainer hebben. Tegenwoordig is het aanbod aan trainers zo groot, dat je wellicht niet meer weet wie je moet kiezen. Er komen dan ook steeds meer personal trainers bij. Daarnaast groeit de vraag naar mensen die individueel begeleidt willen worden ook. Een personal training in Zevenaar kun je zien als iemand die je wilt helpen jouw doelstellingen te behalen. Deze trainer zal ervoor zorgen dat je conditie verbetert, je vetweefsel verliest, je sterker en je lichaam strakker wordt. De personal trainer maakt van jouw doelstellingen die van hem. We zullen dan ook samen de uitdaging en de reis aangaan.

Personal trainer Zevenaar bij Energia Martial Arts

Bij Energia Martial Arts vind jij dé personal trainer van Zevenaar en omstreken. Hij zal samen met jou de balans vinden tussen wat je nu kan en waar je naartoe moet. Jullie sullen samen de grens opzoeken. Hij zal je huidige niveau naar een hoger punt brengen waardoor je meer kennis, ervaring en tot slot vooruitgang zult boeken. Onze personal trainer zal de intensiteit van de oefeningen op elkaar afstemmen en je grenzen verleggen. Zo zal je van zware oefeningen naar wat makkelijkere oefeningen gaan en andersom. Hij zal je dan ook dat dat zetje geven die je wellicht miste of nodig had. Zo zal je altijd gemotiveerd aan een training beginnen en een verlaten. Je zult vooral merken dat je geen vast routine hebt en uitgedaagd wordt door de verschillende oefeningen die onze personal trainer voor je heeft uitgelegd.

Daarnaast is onze personal trainer uit Zevenaar gespecialiseerd in het lesgeven van verschillende vechtkunsten waaronder, MMA, BJJ, Grappling, en Capoeira. Dit maakt de personal training dan ook zo uniek. Zijn kennis en ervaring zullen je trainingen dan ook naar een hoger niveau tillen! Voor clinics en workshops kun je ook in Arnhem gebruik maken van de expertise van Energia Martial Arts. Voor groepslessen kun je terecht op onze locaties in Nijmegen, Wehl of Warnsveld.

Zevenaar

Zuiderlaan 28B, Zevenaar

BJJ

Maandag 20:00 – 21:45