MMA Elst

Get ready to learn some really cool moves

MMA is de snelst groeiende sport van de wereld. MMA is een combinatie van verschillende vechtstijlen, waaronder: worstelen, kickboksen, boksen, Braziliaanse Jiu Jitsu en Judo. MMA is een erg diverse en intensieve sport die veel van je lichaam zal vragen. Je lichaam is namelijk continue in beweging vanwege de verschillende technieken die je zult gaan uitvoeren. Dit zijn zowel staande als grond technieken. Dit maakt MMA dan ook zo populair. Neem de vechtstijlen BJJ en Judo, deze sporten worden voornamelijk op de grond gevoerd. Bij MMA zul je dan veel van dit soort technieken leren. Echter, wanneer je staat ga je veel staande technieken leren die in sporten zoals boksen en kickboksen voorkomen. Je wordt een allround vechter!

Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Wehl (tot 9u)
11:00Open mat Wehl
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
17:45Capoeira Zutphen (Kinderles)
18:00BJJ Wehl Kinderles Nijmegen (tot 19:00)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

Waarom MMA Elst

Bij MMA-trainingen in Elst en omstreken wordt de beste versie van jezelf naar boven gehaald. Een training bestaat uit een warming-up, het oefenen van de technieken en tot slot het toepassen van de technieken in de praktijk. De warming-up is erg belangrijk, want hiermee voorkom je nare blessures. Daarnaast is je lichaam al voorbereidt op de aankomende technieken. Want bij MMA wil je lenig zijn om deze technieken goed te kunnen uitvoeren.

Na een goede warming-up ga je aan de slag met de basis technieken. Deze technieken zijn erg belangrijk voor het MMA. Er wordt veel aandacht en tijd besteedt aan het leren van deze technieken. Deze bestaan uit een combinatie van verschillende vechtstijlen. Zo zullen de technieken van Judo en BJJ voornamelijk grond technieken zijn, en technieken uit kickboksen en boksen staande technieken zijn. Je houding en uitvoering staan daarbij centraal.

De training wordt afgesloten middels rondes sparren. Hier ga je samen met een andere leerling je zojuist geleerde technieken op elkaar toepassen.

Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30

Mixed Martial Arts Elst

Bij Mixed Martial Arts in Elst en omstreken kom je terecht in een enthousiaste groep die begeleid worden door ervaren trainers. Deze trainers willen hun passie graag delen met anderen. Naast MMA verzorgen wij ook lessen in BJJ, Grappling en Capoeira. Deze lessen zijn tevens een ideale aanvulling op je MMA lessen, omdat je deze technieken gegarandeerd zult tegenkomen tijdens MMA.

Voor clinics en workshops kun je ook in Arnhem gebruik maken van de expertise van Energia Martial Arts. Voor groepslessen kun je terecht op onze locaties in Nijmegen, Arnhem, Warnsveld, Wehl en Zutphen.

Train jij liever alleen? Dan kun je ook bij ons terecht voor 1-op-1 trainingen middels onze Personal training. Hier zal een van onze trainers jou nog beter en persoonlijker begeleiden en dat ene duwtje in je rug geven die je wellicht nodig had. Heb je nog vragen? Neem dan snel contact met op, en wie weet zien wij elkaar snel in de ring!