Personal training Doetinchem

Wanneer je moeite hebt om bijvoorbeeld af te vallen, dan kun je de hulp van een personal trainer inschakelen. Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van een personal trainer. Deze helpt je niet alleen met afvallen, maar ook met spieropbouw en fitter worden. Wat je doel ook is, de personal trainer helpt jou met het behalen van jouw doelstellingen. Een personal trainer werkt 1-op-1 aan jouw doelstellingen. Bij personal training in Doetinchem en omstreken zorgt een personal trainer voor de juiste begeleiding. Je krijgt een trainingsschema dat volledig op jou is aangepast. Ook bij de uitvoering van deze trainingen zul je begeleid worden, waardoor je optimaal traint. Je zult merken dat je met een personal trainer meer progressie boekt, dan wanneer je in je eentje gaat trainen. Dit komt doordat de personal trainer kennis heeft over de werking van het menselijk lichaam. Hierdoor zal hij/zij weten welk trainingsschema er het beste bij jou past en zorgt hij/zij ervoor dat je dit trainingsschema goed uitvoert.

Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Wehl (tot 9u)
11:00Open mat Wehl
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
17:45Capoeira Zutphen (Kinderles)
18:00BJJ Wehl Kinderles Nijmegen (tot 19:00)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00
Personal training Doetinchem

De voordelen van personal training Doetinchem

Het trainen met een personal trainer heeft een hoop voordelen. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of fitter wilt worden, je zult merken dat je een hoop baat hebt bij een personal trainer.

Het eerste voordeel is dat je persoonlijke aandacht krijgt van de personal trainer. Er wordt gekeken naar welk trainingsschema er het beste bij jou past. Wanneer het juiste trainingsschema voor jou is opgesteld, kun je beginnen met trainen. Ook hierbij is het fijn om een personal trainer te hebben. Hij of zij zorgt er namelijk voor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Dit zorgt voor een optimaal resultaat.

Daarnaast blijf je met een trainer altijd gemotiveerd om te blijven trainen. Doordat je eerder progressie ziet, zul je minder snel geneigd zijn om te stoppen met trainen. Mocht je een keer denken aan stoppen, dan motiveert de personal trainer uit Doetinchem jou om toch door te zetten. Je wilt ten slotte je doelen behalen. De meeste mensen zullen afhaken wanneer ze nauwelijks of geen progressie zien. Vaak komt dit doordat ze niet op de juiste manier trainen en niet de juiste voeding binnenkrijgen. Geen progressie zien werkt erg demotiverend, waardoor er vaak wordt afgehaakt. De personal trainer zorgt er op zo’n moment voor dat je niet opgeeft.

Personal trainer Doetinchem

Bij Energia Martial arts vind jij de beste personal trainer van Doetinchem. Hier krijg jij de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt, zodat je jouw persoonlijke doelen kunt bereiken. Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of fitter wilt worden, onze personal trainers helpen jou met dit doel. Onze personal trainers maken een trainingsschema dat het beste bij jou past. Vervolgens begin je met trainen aan de hand van persoonlijke begeleiding, zodat je de oefeningen op de juiste manier uitoefent. Je zult zien dat je met de hulp van onze personal trainers snel resultaat bemerkt. Zij zorgen er namelijk voor dat jij niet opgeeft en tot het uiterste gaat om jouw doelen te behalen.

Ook hebben onze personal trainers ervaring op het gebied van een aantal vechtkunsten. Bij personal training in Doetinchem en omstreken kun je training krijgen in vechtkunsten zoals: MMA, BJJ, Grappling en Capoeira. Voor clinics en workshops kun je in Wehl gebruik maken van de expertise van Energia Martial Arts. Voor groepslessen kun je terecht op onze locaties in Wehl, Nijmegen en Warnsveld.

Personal training Doetinchem

Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30