Personal training Didam

Er is steeds meer vraag naar coaches die mensen individueel begeleiden. Een personal trainer helpt jou met het behalen van jouw doelstellingen. Wat jouw doelen ook zijn, je personal trainer begeleidt jou om deze te behalen. Je zult merken dat je je doelen eerder zult behalen met de hulp van een personal trainer. Jij wordt dan namelijk het middelpunt en krijgt op maat gemaakte trainingsschema’s en voedingsschema’s die jou helpen om je doelen te behalen. Onze personal trainer heeft verstand van fysieke gesteldheid en de mogelijkheden van het lichaam. Bovendien werkt hij of zij 1-op-1 met je, waardoor het heel persoonlijk aanvoelt. Bij personal training in Didam zorgt onze personal trainer voor een goede en efficiënte begeleiding tijdens jouw trainingsprogramma. Hij of zij besteedt niet alleen aandacht aan lichamelijke begeleiding en invulling van het trainingsschema, maar gaat ook persoonlijk met je in gesprek om ervoor te zorgen dat je voldoende ondersteund wordt en gemotiveerd blijft.

Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30Open mat Wehl (tot 9u)
09:00BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Nijmegen (tot 10u)
BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Nijmegen (tot 10u)
10:00
11:00Open mat Wehl (tot 13u)
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
18:00BJJ Wehl Capoeira Zutphen (Kinderles tot 19u)Kinderles Nijmegen (tot 19u)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00
Personal training Didam

Wanneer neem je een personal trainer?

Het kiezen voor een personal trainer kan verschillende aanleidingen hebben. Zo kun je kiezen voor een personal trainer als je wilt afvallen, maar bijvoorbeeld ook als je spieren op wilt bouwen. Daarnaast zou je kunnen kiezen voor een personal trainer als je een drukke baan hebt en wilt weten hoe je met behulp van lichamelijke inspanning stress kunt verminderen. Onze Personal training in Didam kan jou onder andere helpen met je:

  • Fysieke gesteldheid: afvallen, spieropbouw of fitter worden
  • Mentale gesteldheid: lekkerder in je vel zitten door te sporten
  • Lifestyle: hoe kun je ondanks je drukke leven een gezonde levensstijl met voldoende (nacht)rust opbouwen?
  • Voeding: Welke voedingsstoffen zijn belangrijk voor je lichaam en wat voor effect hebben deze op je lichaam?
Personal training Didam

Waarom Personal trainer Didam?

Bij Energia Martial Arts vind jij dé personal trainer van Didam. Hij of zij zal samen met jou kijken welk trainingsschema er het beste bij jou past. Het trainingsschema wordt volledig aangepast op jouw doelstellingen. De personal trainer zal ervoor zorgen dat jij tot het uiterste traint, zodat je deze doelstellingen kunt behalen. Je trainingen worden zo naar een hoger niveau getild. Uiteraard boek je op deze manier sneller resultaat, dan wanneer je zelf met sporten begint. Onze personal trainer maakt voor jou een trainingsschema waarmee je je grenzen verlegt. Deze personal trainer zal er ook voor zorgen dat jij de oefeningen op een goede manier uitvoert. Ook zal hij of zij je motiveren om je doel te behalen. De trainingsschema’s zijn erg afwisselend, waardoor je altijd gemotiveerd blijft.

Tot slot is onze personal trainer gespecialiseerd in het lesgeven van verschillende soorten vechtsporten. Denk hierbij aan MMA, Brazilian Jiu Jitsu, grappling en Capoeira. Dit maakt de personal training in Didam en omstreken erg uniek. Met deze extra kennis en ervaring worden jouw trainingen naar een hoger niveau getild en behaal je jouw doelen sneller.

Voor clinics en workshops kun je ook in Arnhem gebruik maken van de expertise van Energia Martial Arts. Voor groepslessen kun je terecht op onze locaties in Nijmegen en Zutphen.

Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30