Jiu Jitsu Zutphen

Arte suave: the gentle art

Jiu Jitsu is een Japanse vechtkunst en was onderdeel van de training van de Samoerai. Tot op de dag van vandaag wordt Jiu Jitsu beoefend en is de kunst door de eeuwen heen ontwikkeld tot een zelfverdedigingssysteem. Vanuit Jiu Jitsu zijn er ook andere bekende sporten ontstaan, zoals het Judo, Aikido en Braziliaans Jiu Jitsu.

Lesrooster

 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Wehl (tot 9u)
11:00Open mat Wehl
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
17:45Capoeira Zutphen (Kinderles)
18:00BJJ Wehl Kinderles Nijmegen (tot 19:00)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

Brazilian Jiu Jitsu Zutphen bij Energia Martial Arts

Bij Energia Martial Arts kom je terecht in een leuke en ervaren groep waarbij samenhang en sport centraal staan. Daarnaast willen wij jou de mogelijkheid geven om van elke sport iets te proeven, zodat je zelf kan ontdekken waar je passie ligt. Wij werken al jaren met ervaren instructeurs en bieden leuke kwalitatieve lessen aan waarin jij centraal staat. Zo kun je op je eigen tempo en niveau werken aan een gezonde levensstijl. Bij Energia Martial Arts ben je welkom voor de volgende sporten: Braziliaanse Jiu-Jitsu, MMA (Mixed Martial Arts), Grappling, Capoeira en Personal training. Wist je ook dat wij over meerdere locaties beschikken en daardoor onze lessen op meerdere plekken kunnen aanbieden. Zo ben je naast onze locatie in Nijmegen ook welkom in Zutphen. Kijk daarom eens op onze site voor alle mogelijkheden omtrent onze lessen.

BJJ Zutphen

Bij onze Brazilian Jiu Jitsu trainingen in Zutphen begin je waar Judo eindigt, namelijk op de grond. Bij deze soort sporten zul je dus niet stoten of trappen, maar meer gebruikmaken van bepaalde grond en werptechnieken. Je zult de partij pas winnen wanneer jij ervoor zorgt dat je tegenstander zal afkloppen. Deze sporten zullen zowel lichamelijk als mentaal veel van je vragen. Daarom noemt men het ook wel een technisch spel. Er komt namelijk veel anticipatie en strategie bij kijken. Bij BJJ Zutphen werken we met een bandensysteem. Dit wordt gebruikt om de gradaties in vaardigheid aan te duiden. Alleen duurt het in het algemeen langer om een band bij BJJ te behalen. Door middel van examens worden de banden behaald. Bij BJJ Zutphen zijn de volgende banden haalbaar: wit, blauw, paars, bruin, zwart, zwartrood en de rode band. De banden worden uitgereikt naar je prestaties in de club, maar ook tijdens wedstrijden. En voor echte doorzetters is de zwarte band hun einddoel!

Wehl

Kon. Wilhelminastraat 2, Wehl

BJJ

Maandag 18:00 – 19:30

Open mat

Zaterdag 11:00 – 13:00