MMA Duiven

Get ready to learn some really cool moves

MMA wordt vaak bekroond als de snelst groeiende sport ter wereld. Het combineert vechtsporten zoals worstelen, kickboksen, boksen, Braziliaanse Jiu Jitsu, Judo en veel meer. Het is de sport waarbij jij als atleet jezelf kunt bewijzen. Het wordt ook wel gezien als een veeleisende sport. Je lichaam is namelijk continue in beweging vanwege de verschillende technieken die je zult gaan uitvoeren. Deze technieken zul je zowel op de grond als staand uitvoeren. Dit is een van de kenmerken die MMA zo uniek maakt. Neem de vechtstijlen BJJ en Judo, deze sporten worden voornamelijk op de grond gevoerd. Bij MMA zul je dan veel van dit soort technieken leren. Echter, wanneer je staat ga je veel staande technieken leren die in sporten zoals boksen en kickboksen voorkomen.

Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Wehl (tot 9u)
11:00Open mat Wehl
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
17:45Capoeira Zutphen (Kinderles)
18:00BJJ Wehl Kinderles Nijmegen (tot 19:00)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

Waarom MMA Duiven

MMA is een erg intensieve sport, maar brengt het beste van jezelf naar boven. Samen ga je met een enthousiaste groep werken aan een gezonde levensstijl. Onze ervaren trainers staan altijd voor jou klaar en zullen je de begeleiding bieden die jij nodig hebt. Hun jarenlange kennis en ervaring zorgt ervoor dat de trainingen leuk, afwisselend maar ook intensief blijven. Het is belangrijk dat jij je lichaam goed gaat voorbereiden voor de aankomende bewegingen. Daarom beginnen we altijd met een goede warming-up. Dit zorgt namelijk voor een soepeler en fitter lichaam en heeft een positief effect op je lichaam op lange termijn. Bovendien zorgt het er ook voor dat je minder snel blessures zult oplopen.

Na een stevige warming-up is je lichaam eindelijk klaar voor het volgende onderdeel van de training. Onze trainers beginnen met het demonstreren van de basis technieken. Omdat MMA een combinatie is van verschillende vechtstijlen, is het niet mogelijk om alle technieken in één les te tonen. Daarom werken onze trainers stap voor stap zodat elke leerling de basis technieken onder de knie heeft. Bij Energia Martial Arts vinden wij het belangrijk dat iedereen op zijn of haar eigen tempo werkt aan zijn persoonlijke doelen.

Na het oefenen van de technieken mag je deze ook gaan uitvoeren. Samen ga je met een partner het tegen elkaar opnemen. Het doel hiervan is om de zojuist geleerde technieken toe te passen in de praktijk. Hier zul je namelijk veel van leren. Tijdens deze rondes staat de techniek en je houding centraal, je stoten en trappen worden dus niet met kracht uitgevoerd.

Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30

Mixed Martial Arts Duiven

Bij Mixed Martial Arts in Duiven word je opgeleid tot een ervaren MMA-atleet. Onze trainers staan samen goed voor jaren ervaring. Zij willen hun kennis graag met jou delen zodat jij het beste van jezelf naar boven kunt halen. Voor clinics en workshops kun je ook in Duiven gebruik maken van de expertise van Energia Martial Arts. Voor groepslessen kun je terecht op onze locaties in Nijmegen, Zutphen, Warnsveld en Alkmaar.

Naast MMA verzorgen wij ook lessen in BJJ, Grappling en Capoeira. Deze lessen zijn tevens een ideale aanvulling op je MMA lessen, omdat je deze technieken gegarandeerd zult tegenkomen tijdens MMA. Train jij liever alleen? Dan kun je ook bij ons terecht voor 1-op-1 trainingen middels onze Personal training. Onze trainers zijn die duw in je rug die jij nodig had. Heb je nog vragen? Neem dan snel contact met op, en wie weet zien wij elkaar snel in de ring!