MMA Didam

Bij MMA Didam worden verschillende soorten vechtsporten zoals worstelen, karate, judo, boksen, kickboksen en Braziliaans Jiu Jitsu gecombineerd. Een training MMA in Didam of omstreken kan daardoor elke kant op gaan. Zo zal er een training geheel in het teken staan van grondgevechten, maar kan er ook een training zelfverdediging zijn. Iedere training is daardoor uniek. Daarnaast maken onze ervaren trainers de trainingen uniek door hun expertise en ervaring. Je zult dus altijd verantwoord trainen. Het lichaam, de geest en de gezondheid staan altijd op nummer een.

Lesrooster

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag
7:30Open mat Wehl (tot 9u)
09:00BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Nijmegen (tot 10u)
BJJ en MMA
vrij trainingsmoment
Nijmegen (tot 10u)
10:00
11:00Open mat Wehl (tot 13u)
12:00
13:00
14:00
15:00
16:30BJJ Warnsveld jeugd
17:00
18:00BJJ Wehl Capoeira Zutphen (Kinderles tot 19u)Kinderles Nijmegen (tot 19u)
19:00Capoeira Alkmaar BJJ Nijmegen
20:00BJJ Nijmegen MMA Nijmegen
20:30Grappling Nijmegen
21:00MMA Wehl
22:00

Waarom MMA Didam?

MMA vereist veel van je lichaam, maar met een goede begeleiding en persoonlijke aandacht zul je daadwerkelijk resultaat zien. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze professionele trainers zullen al hun kennis en ervaring gebruiken zodat jij op een veilige manier kunt trainen. Onze trainingen bestaan allereerst uit een warming-up. Je lichaam moet namelijk voorbereid zijn op de aankomende bewegingen die jij gaat uitvoeren. Dit heeft ook een aantal voordelen. Je wordt soepeler, fitter en zorgt het voor een gezonde houding. Daarna zul je de verschillende technieken oefenen. Hier wordt tijdens een training veel aandacht aan besteed. Want je uitvoering is het allerbelangrijkst. Je voorkomt namelijk blessures wanneer jij op een correcte manier een techniek uitvoert, en is het ook veel veiliger voor je trainingspartner. Na het beoefenen van de technieken zul je ze ook gaan uitvoeren. Onze trainers zullen nauwkeurig je uitvoering in de gaten houden. Uiteindelijk zullen jij en je trainingspartner hier veel van leren.

MMA Didam bij Energia Martial arts

Onze MMA-trainingen in Didam en omstreken staat bekend om zijn unieke trainingen en professionele begeleiders. Samen zorgen zij ervoor dat elke training uniek is. Onze trainingen hebben een afwisselend programma waarbij je complete lichaam gebruikt dient te worden. MMA is een sport die verbroederd, en tijdens een MMA-training word je gepusht om het uiterste uit jezelf te halen. Het is in deze sport juist belangrijk dat je elkaar respecteert en respect hebt voor jezelf. Dat zullen onze trainers dan ook altijd benadrukken.

Bij Energia Martial Arts mogen zowel dames als heren al vanaf 15 jaar meedoen. Naast MMA geven wij ook lessen in: BJJ, Grappling, Capoeira, maar geven wij ook Personal Training. Deze populaire vechtkunsten zijn perfect te combineren met elkaar. Zo zal een MMA-leerling profijt hebben van een training BJJ.

Voor clinics en workshops kun je ook in Nijmegen gebruik maken van de expertise van Energia Martial Arts. Voor groepslessen kun je terecht op onze locaties in Arnhem, Nijmegen, Zutphen, Wehl, Warnsveld of Alkmaar. Bij Energia Martial Arts gaan we samen op weg naar een vitaler en gezonder leven! Dus aarzel niet en neem nu contact op!

Nijmegen

Tweede Oude Heselaan 183A, Nijmegen

BJJ

Woensdag 20:15 – 21:45

MMA

Donderdag 20:00 – 21:30

Grappling

Donderdag 20:30 – 21:30

BJJ

Vrijdag 19:00 – 20:30